Kristálygomba

Kristálygomba limonádé készítése, tapasztalatok, tanácsok

Fórumokról hozzászólások, tanácsok:

Cukorbetegeknek:

Sziasztok! Ercsi vagyok, a kristálygombához szeretnék hozzászólni. Több, mint 2 hónapja issza az egész családom, még a 4 éves unokám is. A munkatársaim is kértek belőle és azóta ők is isszák, a munkahelyünkre mindennap hordjuk és fogyasztjuk. Tele van az ember tőle energiával. Mindenki csak jót tud mondani róla.
Pedig sosem hittek az ilyesmiben, de nagyon hálásak érte. Én elítélem, aki pénzért adja, mert ez isten adománya és ha tudsz segíteni, hát tedd meg önzetlenűl, ez nem kerül pénzébe senkinek, hiszen gyorsan szaporodik és úgyse tudsz a felesleggel mit csinálni. Én 22 éve foglalkozom a természetgyógyászattal, tudom, hogy ez nagyon jó termék.


Kristálygomba cukorbetegeknek: gyümölcscukorral kell késziteni, azaz fruktózt 1 műanyag kanállal teszel 2 liter vízhez, 3-4 szűrés után a gombát érlelni kell cukros vízben, és így a folyamat meglesz.
A CUKORBETEGSÉG JOL GYÓGYÍTHATÓ VELE, A LESZŰRT LÉBE MÉG 1 CITROMOT FACSARUNK.


Az én párom 2-es típusú diabéteszes, 5 hónapja derült ki, már szép eredményeink vannak, amit vérkép igazol. Persze van gyógyteánk is, gyógyuljatok igyátok nyugodtan, ártani nem árt. Sziasztok jók legyetek


Február óta készítem és iszom a kristálygombalét, vagy ahogy én hívom, a gombalöttyöt.
A súlyom sajnos nem csökkent tőle,
viszont az én cukorszintemre pozitív hatással van. Gyógyszerrel 7-8 közötti értékről 5-6 közé állt be. Ha épp nincs mit innom (mert a család is fogyasztja, néha kifogy a készlet) akkor 6-7!!! Cukorral készítem, de kevesebbel, kb 15 dkg/4 liter víz és több mazsolával (15-20).


Kipróbáltam vörös áfonyával, az nagyon brutálisan finom lett!!! Most aszalt szilván cseperednek a spórások.

Az aszalt gyümölcsökkel lehet alakítani az ízét, legalábbis nekem ezt mondták. Az aszalt szilvás nagyon finom lett!!! Most Aszalt sárgadinnyével fürödnek a srácok...

Előkóstolás alapján a sárgadinnye nem lesz valami nyerő…


Szilvával biztosra mentem, 3db-ot (nem voltak nagyok) tettem a 3liternyi katymaszhoz. Véleményem szerint talán az volt a legfinomabb, bár erős a verseny a vörös áfonyával. Ez utóbbiból, mivel darabolt, így kb 20db-ot tettem a vízbe. Saccra’ ezt éreztem azonos mennyiségnek a ~8-10 mazsolával.


Barackkal nem lett valami finom...

Szerintem is 6-8 evőkanál gomba az optimális mennyiség 2 liter vízhez.


Csak ebben a nyári melegben nem szabad sokáig erjeszteni, mert nagyon rossz lesz! Ilyenkor két nap elég neki!


Kb 1 hét alatt megduplázódik a száma. 4,5L-es műanyag zárható edényekbe vannak a gombáim. 1 edénybe kb 3L vizet töltök 7 evőkanál gombára, 6 evőkanál cukrot, 10 szem mazsolát és egy fél citromot (melyet félbevágok mégegyszer) rakok és kiváló! Spájzban a polcon erjesztem a vizet. 3 nap után megkóstolom, ha már jó akkor leszűröm, ha nem akkor még 1 napot állni hagyom, de 5 nap után már kellemetlen íze van, ilyenkor le kell önteni a gombákról a löttyöt és jól átmosni a szűrőben folyó víz alatt és használható tovább.


Ja,majdnem elfeljtettem! Ti leszűrés után hol tartjátok? Én a hűtőben, de a még le nem szűrtet szobahőmérsékleten.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 9
Tegnapi: 12
Heti: 100
Havi: 411
Össz.: 746 770

Látogatottság növelés
Oldal: 6. Fórumokról mások tapasztalatai
Kristálygomba - © 2008 - 2019 - medi.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »